Feng Shui och personlighet
| | |

Hur kan en energi påverka vår personlighet?

Jag har många gånger sett att en energi kan påverka vår personlighet.

När vi befinner oss under långa perioder eller många timmar i samma rum, till exempel när vi sover eller arbetar…  som kommer energin som finns där  att påverka oss.

Vi kan jämföra det med ett barn som tillbringar många timmar med den som tar hand om honom och utan att inse det, kommer sitt sätt att både prata och agera, att likna den som tar hand om och guidar honom.

Om vi väljer rätt, kommer dessa energier att hjälpa oss att förbättra vår karriär, vår jobb…

Det finns en energi som är mycket konkurrenskraftig. Den heter Lu Cun eller Olyckans Phantomen. Hennes energi är kopplad till välstånd, rån, den är konkurrenskraftig och är mycket aggressiv. Den kan även orsaka legala problem.

Låt oss säga att jag är en Formel 1 förare och jag måste tävla.
Om jag sover där denna energin finns, får jag goda chanser att vinna tävlingen eftersom jag kommer att vara beredd att göra allt som står i min makt för att vinna. Jag kommer att gå nådelöst mot målet eftersom denna energin hjälper mig. Energins personlighet gillar att tävla och vinna, den är en expert på att vinna… Jag kommer att ha den rätta andan och slåss för att vinna.

Men… om jag inte är en Formel 1 förare… utan jobbar på ett kontor… Vad händer då?

Personen kommer att vara ganska otrevlig mot sina arbetskamrater, diskutera och naturligtvis är det alltid personen i fråga som har  rätt (även om så  inte är fallet…)

Jag blir inte alls populär.

Även barn blir påverkade av denna energin.

De vill inte göra som man säger. De lyder inte sina föräldrar. Fröken i skolan klagar att barnet slåss med sina klasskamrater och stökar till i klassen… det blir även problem när de skall äta eftersom de inte gillar maten… får de fisk, vill de ha kött och tvärtom!

När det är dags att lägga sig, vill de se på en film eftersom sina kompisar inte går och lägger sig så tidigt… enligt dem så klart!

Så allt beror på vad man behöver. Samma energin kan hjälpa oss eller ge oss en oönskat beteende.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta