Free Joomla Templates by iPage Hosting

Elevernas åsikter angående distanskurserna

Många tror att distanskurserna är opersonliga och informationen är dålig.

Olga Garcias Feng Shui distanskurs är utomordentlig god och personlig. Egentligen, under kursens gång, genom email växling har vi kunnat prata om alla möjliga ämne som tillhör Feng Shui. Först genom att svara alla fragor och läxor och sen för Avancerad Nivå, Olga lärde mig hur jag skulle använda kunskapen utan att ha sett min lägenhet, men med hjälp av planlösningen, foto från lägenheten och familjens historia sen vi flytade in, kunde hon göra en fantastisk Feng Shui konsultation om lägenheten. Även om vi bara hittils har gjort små förändringar, kan vi redan se och känna hur vår hälsa och välstånd har förändrats och förbättrats under den här korta tiden.

Olga är mycket mänslig och förstående, men krävande in i alla detaljer, hon tar all tid som behövs för att lyssna och svara på alla fragor som eleverna ställer. En dag skrev jag tre olika email, hon svarade genast alla, jag blev mycket imponerad eftersom jag trodde inte att jag skulle få svar så snabb på mina fragor om man tänker på tidskyllnaden mellan Chile och Spanien. Som hennes elev känner man att Olga lyssnar, förstår och  stödjer en.  Ärligtsagt kontakten jag har haft med henne i Feng Shui kursen är mycket bättre än den jag har haft under hela mitt liv inom universitetet med mina lärare när jag studerade Kemi och Apotek eller i alla närvarande kurser jag har haft inom min Blomster Terapi utbildningen.

Olga är en fantastisk lärare och kommunikationen genom internet är snabb, effektiv och jag kan ärligen rekommendera den.

Cecilia Vergara
Químico Farmacéutico
Terapeuta Floral.
Santiago, Chile