Free Joomla Templates by iPage Hosting

Dynamisk Xuan Kong

4 dagar yrkesutbildningskurs skriven av Master Joseph Yu, Feng Shui Research Center

Dynamisk Xuan Kong är en yrkesutbildningskurs som är en del av den obligatoriska och nödvändiga kunskapen för att uppnå förberedelsen till Feng Shui Research Center ”Higher Diploma”.
Efter dessa studier och en konsultexamen, tilldelas ett Diplom och eleven blir accepterad att deltaga som konsult  på  Master Joseph Yu hemsidan.

Den här kursen ger den nödvändiga grunden som behövs. I de populära FS böckerna, är Xuan Kong skriven i en mera statisk form. Man talar bara om kombinationer och nummer och har tappat de flygande stjärnornas dynamiska del. 

Det första som Tian Yu Jing säger oss om Feng Shuis Xuan Kong hemlighet är: 
När Master Yang pensionerades, förstod han det manliga och kvinnliga.

Naturligtvis talade Master Yang om hur yang qi möter  yin  qi. Det är ingen formel utan alla formlers fundament (grund). 
I det här seminariet, kommer vi att lära oss hur de flygande stjärnorna arbetar. Vi kommer att lära oss varför vi ibland  har 3 nummer fastän  deras effekt inte produceras.  Vi lär oss hur alla stjärnorna kan  jobba ât oss

Andra raden i Tian Yu Jing säger:
Alla böcker avviker från den rätta  läran.

Efter denna kurs, kommer ni att utöva Xuan Kong Feng Shui på ett helt annorlunda sätt. Ni kommer inte att oroa er längre eftersom den  Feng Shui ni jobbar med kommer att fungera pâ alla sätt och vis.

Det här är vad En feng shui konsult sade efter att ha deltagit i kursen:
Nu förstår jag varför metoden jag använde inte fungerade i alla  hus. Från och med nu kommer den alltid att fungera!