Free Joomla Templates by iPage Hosting

Ett viktigt studiefall

Det är ett verkligt fall som jämförs:

  1. Inflyttningsdatum mot byggdatum
  2. Riktig nord mot magnetisk nord

 

1998 begärde en kund en feng shui konsultation för sitt hus i olika våningar som låg i Greater Toronto området. Huset var byggt 1976. 1998 hyrde tre unga universitetsstudenter huset och de flyttade in. När jag besökte huset öppnade en ung man som gick med kryckor till dörren. Han hette Paul De Angelis. Han tog licentiatexamen i Torontos Universitet och fortsatte sina studier i Kinesisk medicin. Han förklarade för mig att han nyligen slant på trapporna och bröt sin vrist. Läkaren sa att han skulle bli bra inom två månader.

Kompassen visade säte Gen och riktning Kun Ding-wei fenjin. Om man använde byggdatumet  för huset var det period 6. Husets stjärntabell är följande:

 

Om man examinerar husets stjärntabell vid ingången, är bergsstjärnan 3 kontrollerad av riktningsstjärnan 6. 3 är trä och representerar äldsta sonen och fötterna. 6 är metall. Kombinationen visar en man i huset kan bli skadad och fötterna är det mest sårbara stället. Eftersom det fanns tre män i huset, har båda sovrummen kombinationen 2 och 5 är möjligen värst. Paul sov i ett av dem som låg i nedre våningen.

 

Jag sa till Paul att hans vän som bodde ovanför skulle vara försiktig med att bli skadad på samma sätt. Han tittade på mig förvånat och sa: “Det hände redan för sex månader sedan!”.

 

Eftersom Paul skulle ta flera examen som skulle leda till hans licens, gav jag honom rådet att studera i matsalen på översta våningen, där stjärnkombinationen var 1 och 4. Han frågade efter hur han kunde aktivera romans. Det var enkelt. Jag sa att han skulle spendera mera tid i matsalen och ha en fin vas med vackra blommor. “Glöm inte att ha blommorna fina och vattnet rent”, sa jag, “Öppna fönstret varje dag för att låta den goda energin komma in. Ni kommer att få framgång i studier och romans.”

 

Hans sovrum var inte så bra. Jag sade att han skulle installera en väggklocka med pendel för att ta bort sjukdomsenergin.

 

Efter två år, ringde Paul mig igen. Han sade att han hade flyttat och ville att jag skulle göra en feng shui konsultation på hans nya bostad. När jag kom dit, öppnade en mycket elegant dam dörren och jag förstod att Paul hade gift sig. Han var jätte glad och berättade att han lyckades med alla examen och arbetade nu med sin fru som också utövade TCM. Romansen började med detsamma i matsalen. Han sa att han tog väl hand om blommorna, han placerade där.

 

Några år senare, ringde Paul igen. Den här gången var det för att göra en feng sui konsultation på hans arbetsplats. Paret hade öppnat en mottagning I Oakville. Allt var frid och fröjd för honom.

 

Vad skulle ha hänt om man hade tagit inflyttningsdatum för att göra feng shui konsultationen i sitt hus? Låt oss se. De flyttade in under Period 7 och stjärntabellen skulle varit:

 

 

Matsalen skulle ha haft “Fighting Bull sha” 3-2. Istället för succéer i studier och romans som 1-4 ger. Det skulle inte finnas någon indikation på fotskada för en man heller. Skadan hade hänt till två av de tre männen eftersom kombinationen var 3-6 vid dörren och 2-5 i deras sovrum. Dessa unga män hade säkerligen gott Himmelskt Öde. Annars skulle skadan varit mycket allvarligare.

 

Jag har Pauls tillstånd för att avslöja fallet. Han är också villig att bekräfta det om någon är intresserad.

 

Paul DeAngelis företag heter “Total Balance” och adressen är:

282 Church St., Oakville, ON, L6J-1N8.

Hans telefonnummer är: 905-337-1128 och email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Toronto har en magnetisk deklination om ca 13º till Öst. Om stjärntabellen skulle vara enligt astronomisk nord, skulle huset ha varit Chou sate och Wei riktning. Stjärntabellen skulle ha varit:

 

 

Eftersom 3-6 kombinationen finns i huset och är i Pauls sovrum, skulle den kunna förklara den brutna vristen. Men matsalen ligger i SV och har stjärnorna 8-2 med tidsstjärnan 5. Om han befann sig där länge, skulle han bli yr och sjuk. Det skulle inte ge succé och romans.

 

Om det skulle ha varit ett hus Period 7, med astronomisk nord? Jag vill mena om man använder  flytta in datum och astronomisk nord? Det är lätt att se att det inte skulle stämma alls. Jag lämnar det åt er.

 

 

Nya idéer är välkomna om det är en seriös studie. Den måste ha en stadig grund med vettiga teoretiska utvecklingar. Och även verkliga studie fall.