Free Joomla Templates by iPage Hosting

Victor Yushenko - Ukranien

Ansiktstolkning är okänd i västerland men har börjat att intressera nâgra fâ västerändska.

Just nu sâ finns det mânga som är nyfikna pâ ansiktstolkningar, men inom en snar framtid, kommer ansiktstolkningen att vara nödvändig i personal rekrytering, för att bevisa en tendens för kriminalitet och som personlig karaktär.

Snart kommer entreprenörer att se ansiktstolkning som en viktig hjälp för deras företag.

Nudagens vetenskapsmän har börjat att aceptera mânga av lärdommarna som förut var föraktade.

Metafysiken har kommit till en ny tidsepok av acepterande, och det kommer att bli mer och mer vanligt.

Den här kunskapen är ett otroligt tillfälle för att lära känna denna gamla teknik. När vi lärt oss att tolka ett ansikte, kommer vi att kunna ta bättre beslut som har med personer och händelser att göra, bâde i privata och offentliga livet.

Lât oss studera Viktor Yushchenko (Ukraina) ansikte.

Kort efter att Viktor Yushchenko presenterade sig som President kandidat, blev han förgiftad med dioxin. Han tror det hände pâ en middag dâ han fick en soppa serverad. Hade han kunnat blivit varnad för en förgiftning?

 

När vi tar en närmre titt pâ hans ansikte, ser vi nâgra detaljer  som utmärker sig. Det första vi ser, är hans näsa. Näsan ger oss information om hans hälsa och ocksâ om hans förmâga att tjäna pengar. Den är bredvid sidorna om hans ögon, och när vi kommer längre ner pâ näsan, blir den lite bredare, för att sedan bli lite snävare just innan nästippen. Den här informationen säger oss att en stor ändring händer i sitt liv, i slutet av hans 40 ârsperiod. Han har fyllt 50 och har blivit berömd i resten av världen pga hans befordran inom Ukranianska politiken. Hans hälsa har ocksâ blivit pâverkad eftersom näsan har med hälsan att göra. Hans vänstra näshâla är mer stängd än den högra, vilket indikerar obalans i hans nya makt.

Det farligaste tecknet av hans förgiftning ser man genom linjen pâ hans kind, som gâr frân näsan till munnen.

Mellan munnen och kind linjen, ser vi en del av huden som höger sig lite. Den delen förenar linjen och munnen och kan ange kvävning eller död genom vätska. Nâgot han kan komma att äta, kan ge honom en mortal effekt. Han har överlevt, men hans framtida hälsa kommer att pâverkas av denna förgiftning.

Yushchenkos kínder visar oregelbundenheter som representerar angrepp av hans makt. Linjerna som gâr frân undersidan av hans haka gâr upp mot hans kind, det visar att hans underordnande saboterar hans makt. Det är intressant dâ hans underordnande var dom som serverade honom giftet.

Om Yushchenko hade kontaktat en kvalificerad ansikts tolknings konsult, hade man kunnat varna honom för fara i hans hälsa och liv. Man kunde ha sagt honom”: Ni mâste vara försiktig med vad ni äter. Undersök nogrannt era underordnande. Förbered er pâ svâra stunders. Försök spara pengar…be er fru spara pengar för nâgra svâra âr som kommer.”

AV MONICA HESS